Most már szárnyalhatnak a londoni angyalok

A Magyar Kézilabda Szövetség rendkívüli segítséggel járult hozzá a csapat további játékához.

MNO
2015. 07. 09. 16:04
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hamar érkezett a segítség a London Angels HC női csapatának. A kizárólag magyar amatőr játékosokból álló kézilabdacsapatnak a Magyar Kézilabda Szövetség egyszeri és rendkívüli döntéssel 9700 fontos keretösszegű támogatásról határozott, hozzájárulva ezzel a London Angels európai kupaindulása elősegítéséhez. Az összeg felhasználásának módjáról és ütemezéséről az MKSZ és a London Angels közös egyeztetéseket követően dönt – olvasható a szövetség honlapján.

Két évvel megalakulásuk után a csapat ott tart, hogy csatlakozhat Európa legjobbjaihoz, és biztosítani tud egy nemzetközi szintű pályát, ahol a vendégcsapatot, a játékvezetőket és az EHF-delegáltakat is el tudják szállásolni.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.