Örülhetnek a gödi kajakosok

Átadták a Gödi SE kajak-kenu szakosztályának alsógödi vízitelepén működő sportházat – tájékoztatta az egyesület az MTI-t.

MTI
2015. 07. 05. 11:44
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Magyar Kajak-Kenu Szövetség (MKKSZ) jelentős állami támogatással, a kiemelt sportágfejlesztési programjában megvalósuló fejlesztésekre szánt források felhasználásával bővítette a létesítményt az elmúlt hónapokban.

Nagy Árpád szakosztályvezető beszédében köszönetet mondott a kormánynak, a szövetségnek és az Emberi Erőforrások Minisztériumának, hogy megvalósult a 33 milliós beruházás, amelyből 19 milliót az állam finanszírozott – áll a közleményben.

„Három szinten, összesen 180 négyzetméter áll a sportolóink rendelkezésére, a bővítés mellett felújítottuk a szigetelőrendszert, a tető egy részét, árvízvédelemmel láttuk el az épületet, a gépészet terén is előreléptünk” – mondta Nagy Árpád.

Baráth Etele, az MKKSZ elnöke a szombati rendezvényen azt emelte ki, hogy a Dunakanyar százával „termeli” a kajak-kanusokat, az egészséges, vízszerető gyermekeket, sportolókat, köztük olimpiai, világ- és Európa-bajnok sportolók tucatjait.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.