A magyar tengert reklámozzák a veszprémi kézisek

Az MVM Zrt. a továbbiakban is névadó szponzorként támogatja az együttest.

MTI
2015. 10. 14. 12:44
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kálomista Gábor, a klub társelnöke a Vehirsport.hu-nak beszélt arról, hogy reményeik szerint már a Kiel elleni, szombati BL-meccsen látható lesz a „magyar tenger” a mezeken. „Azt gondoljuk, hogy egy ilyen reklámfelület kihasználása a csapat és az ország, így a Balaton térségének érdeke is” – mondta az interjúban Kálomista Gábor. „A mérkőzéseink kivétel nélkül képernyőn vannak, olyan helyeken játszunk a kontinensen, ahol cél lehet a Balaton népszerűsítése. A legutóbbi Final Four döntőjét több mint 110 ország közvetítette, és 130 millió emberhez jutott el, így úgy gondolom, az NFM jó döntést hozott a megállapodással.”

A társelnök – a klub honlapjának beszámolója szerint – azt is jelezte, hogy befejeződtek a tárgyalások az MVM Zrt.-vel, mely a továbbiakban is névadó szponzorként támogatja az együttest. A tárgyalásokra az MKB-nak a támogatói körből történt kilépése miatt volt szükség. Kálomista Gábor szerint a klub számára az volt a legfontosabb, hogy a csapat körül minden megnyugtatóan rendeződjön, s ne legyen több financiális kérdés.
„A klub három éve abszolút biztos lábakon áll, tevékenysége teljesen áttekinthető, a zrt. korrekt működést biztosít a csapatnak. Ezt a továbbiakban is szeretnénk megőrizni, ez volt a klubvezetés és a részvénytársaság vezetésének az egyik legfontosabb feladata, melynek végére ma pont került” – hangsúlyozta Kálomista, aki úgy véli, ezzel a lépéssel megnyílik az út újabb szponzorok bevonására, s a közvélemény és az eddigi támogatók számára jelzik, hogy a pletykákkal ellentétben támogathatják a Veszprémet. „A Veszprém nem kegyvesztett, hanem építkezik, s megy előre a maga útján a kijelölt célok elérésére.”

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.