De Gea megnehezítette Vicente del Bosque dolgát

Az ukránverő spanyol kapus elhárította a dicséreteket.

2015. 10. 13. 16:35
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

David de Gea parádés teljesítményt nyújtott hétfőn este a spanyol kapuban, nagy szerepet vállalt abban, hogy az ukránok nem tudtak nyerni, és ezzel a magyar válogatott előtt nyitva maradt az esély a legjobb harmadikként egyenesen kijutni az Európa-bajnokságra.

De Gea először elhárította a dicséreteket a mérkőzés után:

„Az egész csapat remekelt. Tudtuk, hogy nehéz dolgunk lesz, mert az ukránoknak győzniük kellett az egyenes kijutáshoz. Én mindig a legjobbat szeretném nyújtani, ezen az estén minden jól működött, szerencsém is volt, és az a legfontosabb, hogy a csapat győzött. Sok fiatal került most a válogatottba, akikkel jól ismerjük egymást, mindenki láthatta például, hogy Thiago és Isco milyen jól tud együtt futballozni. Örültem, hogy vetélytársam, Iker Casillas gratulált a teljesítményemhez. Ő az elitbe tartozik, és nagyon sokat segít nekem. Én pedig természetesen mindent megteszek, hogy megnehezítsem a szövetségi kapitány dolgát, amikor kijelöli a csapat kapusát.”

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.