Már nem Mátéfi a Dunaújváros edzője

A Kohászt nem Mátéfi Eszter edzi a jövőben, viszont a szakembert nem rúgták ki.

MTI
2015. 10. 08. 18:24
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A klub honlapja csütörtökön arról számolt be, hogy a helyzet végleges rendezéséig a szakvezetés György László utánpótlás-vezetőedzőt kérte fel a felkészülés irányítására. Az új vezetőedző a tervek szerint a jövő hét elején kezdi meg munkáját – áll a közleményben.

„Az elmúlt hónapok történései arról győzték meg a döntéshozókat, hogy a mindenki által tanúsított legjobb szándék ellenére is megtorpant csapatunk fejlődése, alábbhagyott a korábbi lelkesedés, az elbizonytalanodás jelei mutatkoztak a pályán és a pályán kívül egyaránt. Ebben a helyzetben pedig cselekedni kell, amíg nem késő ”

– fogalmaznak a vezetők. A Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia a jövőben is számít Mátéfi Eszter munkájára, az utánpótláscsoportoknál ajánlanak neki szakmai, módszertani vezetői és koordinációs feladatokat, miután rövid pihenőt tart. A honlapon olvasható beszámoló szerint a szakember a felkérés elfogadásával kapcsolatban néhány nap gondolkodási időt kért.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.