Nagyon kellett már

Zubai Szabolcs és társai álomjátékot mutattak be.

A. A.
2015. 10. 12. 7:05
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Nagyon kellett már nekünk ez a győzelem. Egy hete majdnem sikerült pontot szerezni a Barcelona ellen, csalódottak voltunk. Most sikerült végig betartani a taktikát, egy öt-nyolc perces szakaszt leszámítva”

– értékelt a vártnál könnyebb, 27–22-es Szeged-győzelem után Zubai Szabolcs a Sport1-en. A MOL-Pick Szeged csapatkapitánya háromszor talált a kapuba a Kolding ellen, a Bajnokok Ligája B csoportjának 4. fordulójában.

Balogh Zsolt is három gólt lőtt, Ilyés Ferenc és Ancsin Gábor pedig négyet-négyet, Ilyés és Balogh még lenyűgöző gólpasszokat is adott, így a magyarok alaposan kivették a részüket a fontos győzelemből. (Ráadásul a jobbszélső Fekete Bálint is betalált, így összesen honfitársaink 15-szor a kapuba találtak.)

A Szegednek így már négy pontja van, a dán Koldingnak nulla maradt, vagyis a magyarok egyik legnagyobb riválisának alig van már esélye a továbbjutó hat csapat közé kerülni a nyolc együttes küzdelmében.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.