David Haye visszatér

Három év szünet után lépne megint ringbe a nagyszájú brit bunyós.

B.M.L.
2015. 11. 20. 1:48
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ki tudja, miért, de a három éve inaktív korábbi cirkáló- és nehézsúlyú világbajnok David Haye úgy döntött, elég a pihenésből, és visszatér. A 35 éves nagyszájú brit utoljára igencsak emlékezetes meccsen, 2012. július 14-én, a londoni gálán kiütötte az ötödik menetben a hozzá hasonlóan nagy dumás Derek Chisorát. Utána több meccsét lemondta sérülésre hivatkozva, majd szegre akasztotta a kesztyűjét.

Sokak szerint a Vlagyimir Klicsko ellen készülő Tyson Fury miatt gondolta meg magát, és abban bízik, hogy ha honfitársa győz, néhány felhozó meccs után megküzdhet vele, ami Angliában biztos kasszasiker lenne.

Mindenesetre Haye elkezdte az edzéseket, mégpedig új trénerrel, Shane McGuigannel, és ha minden jól megy, akkor 2016 elején vívná újabb csatáját, az ellenfél kiléte egyelőre ismeretlen.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.