Egész pályáról talált a gyűrűbe a Celtics játékosa

Jae Crowder beadása sikerült rosszul. A csapattárs helyett egyenesen a gyűrűbe „passzolt”.

MD
2015. 11. 05. 16:53
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Helyi idő szerint szerda este játszott egymással az Indiana Pacers és a Boston Celtics kosárlabdacsapata, a mérkőzést előbbi nyerte 100-98-ra. A meccs érdekessége nem is ez, hanem a Celtics színeiben játszó Jae Crowder második negyed végén bemutatott bravúrja. A bedobó poszton játszó Crowder 1,1 másodperccel a negyed vége előtt végrehajtott egész pályás beadása ahelyett, hogy a csapattárs Jared Sullingert találta volna meg, a gyűrűben landolt.

A szépségdíjas dobás ugyanakkor nem ért pontot, mert a labdába senki nem ért bele. Mindenesetre a rosszul (vagy túl jól) sikerült passz láthatóan még a Pacers játékosait is meglepte.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.