Fury: Gyorsan végzek az öreggel!

A veretlen brit kihívó kiütné a WBO/WBA/IBF nehézsúlyú világbajnokát, Vlagyimir Klicskót.

B.M.L.
2015. 11. 27. 2:01
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szombat este vélhetően zsúfolásig megtelik Düsseldorfban a városi stadion, ahol elképesztő szócsaták után a ringben is összecsap egymással a WBO/WBA/IBF/IBO szervezetek nehézsúlyú világbajnoka, Vlagyimir Klicsko, és hivatalos kihívója, Tyson Fury. A felek eddig úgy sértegették egymást, mintha ezért külön pontokat adnának, legutóbb az ukrán klasszis egyszerűen abnormálisnak, beteg elmének nevezte a veretlen britet. Persze több sem kellett Furynak, azonnal visszavágott a maga módján.

– Remélem, Vlagyimir rendesen felkészült, ám ennek ellenére nem fog sok időt a ringben tölteni. Nagyon gyorsan kiütöm az öreget. Tudják, régi bajnok, majd új bajnok. Ennyi. Most nem mondanék többet, mert nem szeretném, hogy berezeljen tőlem, és megint lemondja a meccsünket. Most tehát visszafogom magam, de a ringben könyörtelen leszek – jelentette ki a Bild hasábjain Tyson Fury.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.