Mayweather újra a ringben?

Apja szerint a veretlen amerikai legenda kiállna a Cotto–Álvarez meccs győztesével.

B.M.L.
2015. 11. 21. 3:30
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Vélhetően a hónap meccsét vívja magyar idő szerint vasárnap hajnalban a középsúly két csillaga, a Puerto Ricó-i Miguel Cotto, illetve a mexikói Saúl Álvarez. Kettejük összecsapásának a presztízsen kívül lehet még egy tétje, hiszen a nemrég visszavonult, veretlen Floyd Mayweather édesapja – aki egyben edzője is volt – bejelentette, nem tartja elképzelhetetlennek, hogy fia egy utolsó nagy meccsre visszatérjen a ringbe a győztes ellen.

A veretlenül visszavonult amerikai egyébként már mindkét klasszissal bokszolt: Cottót 2012. május 5-én hatalmas csatában, Álvarezt pedig 2013. szeptember 14-én fölényesen verte, így bármelyikük kapna még egy lehetőséget, azt a nagy visszavágónak is el lehetne adni.

„A fiam mindkettőjüknél jobb ökölvívó, ezért megfelelő ajánlat esetén bármelyik ellen vállalná még egyszer a küzdelmet. Elmegyek megnézni a meccset, aztán összeülünk, és közösen döntünk” – árulta el a Ring magazinnak a tréner.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.