Micheliszt egy verseny választja el a vb-címtől

A Zengő Motorsport pilótája hét pont előnnyel várja a hétvégi, utolsó katari versenyt.

B.M.L.
2015. 11. 19. 20:30
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Noha Michelisz Norbert úgy kezdte az évet, hogy a tavalyi esztendő negyedik helye után 2015-ben ráhajt a WTCC összetett világbajnoki címére, az év utolsó versenye előtt legfeljebb 2012 után ismét a privát versenyzők számára írták ki a Yokohama Trophy – a kis világbajnoki cím – megnyerésére maradt esélye. Ám ehhez is mindent ki kell a hétvégén adnia magából a Zengő Motorsport pilótájának, hiszen mindössze hét ponttal vezet a katari futam előtt Mehdi Bennani előtt. Mindenesetre a csapat és Michelisz kész a nagy csatára.

– A thaiföldi nullázás után megváltoztak a prioritásaim és a céljaim, ugyanis Katarban immár nekem és a Zengő Motorsportnak is a Yokohama Trophy megnyerése az elsődleges célkitűzés. Ha megnyerném ezt a kiírást, az nemcsak nekem mint versenyzőnek lenne nagy siker, hanem a csapatnak is. Bízom abban, hogy nemes küzdelemben, sportszerű keretek között a javamra fog eldőlni a küzdelem – fogalmazott a világbajnokság hivatalos oldalán, a fiawtcc.com-on Michelisz.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.