Superwomant játszott Serena Williams

Elcsenték a telefonját egy étteremben, de a teniszező a tolvaj után rohant és elkapta.

FB
2015. 11. 05. 11:54
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A világranglistát vezető teniszezőnő egy kínai vendéglőben ült, mellette volt a telefonja, majd egy férfi álldogált hosszasan az asztala közelében. Arra gondolt, hogy a WC-hez állhat sorban, majd egyre furcsábban érezte magát és fél szemmel a férfit figyelte – írja Serena Williams Facebook-posztja nyomán a CNN.

A férfi aztán megragadta a 34 éves teniszsztár telefonját és a kijárat felé kezdett rohanni, ám Williams utánaugrott, azt kiabálva: „Úristen, az a tag elvette a telefonom!” Williams utolérte a tolvajt, aki azzal védekezett, hogy rossz telefont markolt fel. Amikor a teniszezőnő visszakapta telefonját, megtapsolták az étterem vendégei. Serena Williams ezt írta posztjában:

„Büszke voltam. Megmutattam minden férfinak ott bent, hogy kezelni tudom a zaklatásokat és más férfiakat – győzelem volt ez a nőknek!”

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.