Újabb vérfürdőt rendezett a Warriors

Eddig két másik csapat volt képes ilyen nyitányra, egy győzelemmel abszolút rekorderek.

MTI
2015. 11. 23. 9:41
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Sikerével a Golden State beállította a Washington Capitals 1948–49-es és a Houston Rockets 1993–94-es csúcsát, kedden hazai pályán pedig – az ezúttal a Portlandtől otthon vereséget szenvedett – Los Angeles Lakers ellen meg is döntheti a rekordot.

A portlandi Damian Lillard 30 ponttal és egyéni csúcsot jelentő 13 pontot érő átadással segítette győzelemhez csapatát. A Trail Blazers sorozatban hatodszor verte meg a Lakerst.

A Boston Celtics annak ellenére alulmaradt a Brooklyn Nets vendégeként, hogy Isaiah Thomas és Avery Bradley is 27 pontot dobott.

A New Orleans Pelicans játékosa, Anthony Davis 32 pont mellett 19 lepattanót jegyzett a Phoenix Suns elleni diadal alkalmával, míg csapattársa, az előző két találkozóján 30 pontos Ryan Anderson ezúttal 29-ig jutott, akárcsak a vendégek részéről Eric Bledsoe.

Los Angeles Clippers–Toronto Raptors 80-91
Brooklyn Nets–Boston Celtics 111-101
New Orleans Pelicans–Phoenix Suns 122-116
Oklahoma City Thunder–Dallas Mavericks 117-114
Denver Nuggets–Golden State Warriors 105-118
Los Angeles Lakers–Portland Trail Blazers 93-107

Az NBA szerelmesei az alábbi linken veszhetnek el az eddigi rekordokban.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.