A Magyar Nagydíj a legjobb

A Formula 1 hivatalos honlapján nagy többséggel választották az év versenyének a hungaroringi futamot.

B.M.L.
2015. 12. 08. 20:50
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Mercedes nagy fölénye miatt idén igencsak kevés izgalmas futamra került sor a Formula 1-ben. Ennek ellenére idén is rengetegen szavaztak az F1 hivatalos honlapján az év versenyére. A végeredmény megvan, és a szervezők csak az első három helyezett nevét ismertették, ám nekünk ez is bőven elég volt.

A sportág rajongói nagy fölénnyel választották a Magyar Nagydíjat az év versenyének, ami érthető, hiszen a 30. magyar futam rengeteg fordulatot, drámát és emlékezetes pillanatot hozott, ráadásul azon nagyon ritka versenye volt az idei szezonnak, amikor egyik Mercedes-pilóta – Lewis Hamilton és Nico Rosberg – sem tudott dobogóra állni.

A második legtöbb szavazatot az Amerikai Nagydíj kapta, ami szintén érthető, hiszen az időjárás alaposan megkavarta az egész hétvége menetét, ráadásul a futamon rengeteg izgalmas jelenet játszódott le, és Austinban végül Hamilton begyűjtötte harmadik vb-címét. Harmadik a versenynaptárba visszatérő Mexikói Nagydíj lett, elsősorban a lelkes és nagyszámú közönsége miatt. Itt fordult elő egyedül az évben, hogy már a pénteki szabadedzéseken kis híján telt ház volt, és a nézőtéren helyet foglalók remek hangulatot teremtettek.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.