A vb-cím Verstappen célja

A fiatal holland három díjat is bezsebelt az FIA gáláján.

B.M.L.
2015. 12. 06. 18:56
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Vélhetően úgy kell megérkezni a Forma–1-be, mint ahogy azt Max Verstappen tette. A Toro Rosso újonca pályafutása első szezonjában azonnal három díjat is besöpört az FIA évzáró gáláján. Ő lett az Év újonca a versenyzői bizottság, az Év személyisége az újságírók szavazatai alapján, illetve a szurkolók véleménye szerint övé volt az év előzése is, amikor Spában a külső íven hagyta le Felipe Nasrt a Blanchimont-ban.

„Már egyetlen díj elnyerése is nagyon különleges, hármat nyerni pedig lenyűgöző. Nagyon élveztem ezt a szezont, és jólesik, hogy mások is értékelik a teljesítményemet. Köszönöm mindenkinek, aki rám szavazott”

– közölte a Motorsport.com-nak adott interjújában a holland pilóta.

Verstappenre sokan máris a jövő nagy bajnokaként tekintenek, és a 18 éves tehetség nem is titkolja, az a célja, hogy világbajnokságot nyerjen. De nem szeretne megállni egynél.

„Világbajnokságokat akarok nyerni. Hogy mennyit? Nos, a rekordot most a hét jelenti, így adva van a feladat”

– válaszolta széles mosollyal Verstappen.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.