Brazil center az OSC-ben

A centergondokkal küzdő OSC egy hónapra leigazolta Antonio Inserra Netót.

Lipiczky Ágnes
2015. 12. 08. 17:21
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Centergondokkal küzdenek az újbudaiak, így Vincze Balázs edzőnek és az OSC vezetőségének vészmegoldáshoz kellett folyamodnia: egy hónapra, a soron következő bajnoki mérkőzésekre leigazolták a brazil Antonio Inserra Netót, akivel már a héten találkozhatunk a medencében.

„Van egy brazil igazolásunk, centerposzton. Vele egészülünk ki addig, amíg a sérültjeink visszatérnek. A BL-ben nem tud játszani, hiszen ott csak a korábban nevezett játékosok szerepelhetnek” – nyilatkozta a vezetőedző az OSC blogoldalán.

Neto az Esporte Clube Pinheiros csapatában kezdte pályafutását, később Olaszországban folytatta, majd 2012 óta a Sesi csapatának játékosa, amellyel több brazil bajnoki címet szerzett.

Az OSC ma a Honvédot fogadja a bajnokságban.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.