Neymar: „Nem tudom, az élet hosszú”

Neymar visszatért Barcelonába Brazíliából, és beszélt az új szerződéséről.

Lipiczky Ágnes
2015. 12. 27. 17:45
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ahogy arról már korábban beszámoltunk: a Bayern Münchentől a Manchester Citybe távozó Pep Guardiola szívesen látná új csapatában a Barcelona támadóját, Neymart. Bár Guardiola csak jövőre költözik a szigetországba, már most nekilátott megtervezni csapatát, amelyben Neymarnak kulcsfontosságú szerepet szánna.

A Brazíliából, a családi karácsonyozásról vasárnap hazatérő világsztár a spanyol Marca cikke szerint a repülőtéren nyilatkozott az újságíróknak a barcelonai szerződéshosszabbításával kapcsolatban.

„Beszéltünk a szerződésem megújításáról és optimista vagyok – mondta Neymar, aki az angliai kalanddal összefüggő kérdésekre is válaszolt. – Nem tudom, az élet hosszú. Öt kupát nyertünk az idén a Barcelonával, jó lenne jövőre túlszárnyalni ezt és hatot begyűjteni” – zárta rövidre a kérdést a brazil játékos.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.