Majdnem megégtek Dunaújvárosban Görbicz Anitáék

A Győr nagy meglepetésre csak 27-27-es döntetlent ért el az NB I alapszakaszának zárófordulójában.

MTI
2016. 03. 30. 18:44
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ambros Martín együttese – a klub honlapjának beszámolója szerint – sok hibával játszott, a hazaiak már négy góllal is vezetettek, de a győriek végül Kovacsics Anikó utolsó percben szerzett találatával pontot szereztek, ezzel bebiztosították első helyüket.

A 17. fordulóból elhalasztott Fehérvár–Ferencváros összecsapást jövő szerdán pótolják.

A rájátszásba az alapszakasz első nyolc helyezettje került, az első a nyolcadikkal, a második a hetedikkel, a harmadik a hatodikkal és a negyedik az ötödikkel találkozik oda-visszavágó alapon. Az elődöntő és a finálé is két meccsen dől el, a második összecsapások lesznek az előkelőbb helyen rangsorolt csapatok otthonában, azaz nagy a jelentősége, melyik együttes végzett előrébb.

Eredmények:
Siófok KC – Érd 28–24 (12–14)
DVSC-TVP – Mosonmagyaróvár 33–23 (12–10)
FTC-Rail Cargo Hungaria – Budaörs 39–17 (21–11)
Dunaújvárosi Kohász KA – Győri Audi ETO KC 27–27 (15–13)
Fehérvár KC – Eubility Group-Békéscsaba 34–24 (21–11)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.