Másodszor nyertek világkupát a füredi táncosok

Svédországban is tarolt az Acro Dance SE formációja.

LD
2016. 03. 07. 12:26
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A svédországi Karlstadban is megszerezte március ötödikén a Világkupát a balatonfüredi High Five – számolt be róla a Veol.hu. Az Acro Dance SE formációja már tavaly júliusban is hasonló eredményt tudott elérni, akkor a csapat Riminiben futott be győztesként a felnőtteknek tartott akrobatikus rock ’n’ roll világkupán. A Tromlerné Rusz Rita és Madár Eszter által felkészített csapat csupán tavaly került át a juniorból a felnőtt korosztályba, így a mezőny legfiatalabbjaiként indulhattak a versenyen.

A High Five indult a kazanyi Európa-bajnokságon is tavaly november 8-án, ahol a negyedik helyen végzett. Akkor az Acro Dance oldalán azt lehetett olvasni a produkcióról: „a High Five kűrje sokkal inkább a technikáról, a tökéletes térformákról és a táncról szól, és nem az egyszerűbb, látványos dinamikus elemek összhangjáról”.

Mint a Veol írja, a High Five-ot a magyar bajnoki cím mellé a szövetség megválasztotta a legjobb formációnak is.

A High Five tavalyi kazanyi fellépését alább lehet megtekinteni.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.