Cseh Laci szerint Kiss László jól döntött

Cseh László úgy látja, a lehető legjobb döntést hozta az úszók szövetségi kapitánya, amikor lemondott a tisztségeiről.

2016. 04. 08. 11:31
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A kétszeres világbajnok, háromszoros olimpiai ezüstérmes Cseh László szerint a csoportos szexuális erőszak miatt a hatvanas években elítélt Kiss László jól döntött, amikor lemondott az úszóválogatott szövetségi kapitányi tisztségéről.

– A lemondás volt a lehető legjobb döntés Kiss László részéről. Az úszósport érdekében cselekedett – mondta az MNO-nak Cseh László, aki hozzátette, hogy a kialakult helyzetben legfontosabb a nyugalom. – Az a fontos, hogy nyugodtan tudjunk készülni a riói olimpiára – tette hozzá az úszó.

Érdekesség, hogy Cseh László edzője, Plagányi Zsolt szerdán – az úszószövetség vezetőivel együtt – támogatásáról biztosította Kiss Lászlót. Szintén említésre méltó, hogy csütörtökön Cseh László saját Facebook-oldalán tudatta a világgal: a híresztelésekkel ellentétben nem vett részt az úszószövetség szerdai elnökségi ülésén, amikor a sportvezetők Kiss László sorsáról döntöttek. A világklasszis úszót egyszerűen nem hívták meg az ülésre.

A Kiss László-ügy legfrissebb részleteiért kattintson ide!

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.