Magyar játékos parádézott a Real Madrid ellen

Hanga Ádám fantasztikus játékkal rukkolt elő csapata Real Madrid elleni mérkőzésén.

MNO
2016. 04. 02. 11:11
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A baszk együttes 13 726 néző előtt 89-88-ra nyert, a kezdőötösben pályára lépő magyar légiós 34 perc alatt – az egész mezőnyben a legtöbbet játszva – 7 pontot, 4 lepattanót és 3 gólpasszt gyűjtött, az utolsóból szerezte csapata a győztes triplát.

„A top 16-ban oda-vissza legyőztük a Realt és a Barcelonát is. Együtt van a csapat, célunk, hogy ott legyünk a berlini négyes döntőben. Közel telt ház volt tegnap Spanyolország legnagyobb kosárcsarnokában, fantasztikus volt a hangulat” – nyilatkozta az MTI-nek a 26 éves magyar kosaras, hozzátéve: az utolsó körben nehéz meccs vár rájuk Németországban a csoportelsőségért, és az azzal járó negyeddöntős pályaelőnyért.

A Vitoria az F jelű nyolcas második helyén áll 9/4-es mutatóval, az Euroliga két győzelemig tartó negyeddöntője április 12-én rajtol.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.