Olyat tett Hosszú Katinka, amire senki nem számított

Az úszónő most olyat tett, amire garantáltan felkapja a fejét a társadalom.

MNO
2016. 04. 01. 7:04
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Világklasszis úszónőnk Facebook-oldalára posztolt egy képet, amelyen férje kopaszra vágja a haját. A bejegyzést szó szerint idézzük:

„Már sokszor említettem, hogy minden apró részletre próbálok odafigyelni a felkészülés során, hogy a nagy versenyen sikerüljön a maximumot nyújtanom. Ma már olyan szoros az élmezőny, hogy néha hajszálnyi a különbség egy-egy helyezés között. Ezért úgy döntöttem, hogy mindent feláldozva a sikerért, kopaszra vágom a hajam, hogy minél áramvonalasabb legyek a vízben. Alig várom, hogy kipróbáljam az új frizurámat a medencében!”

Dél körül a sportoló a közösségi oldalára kitett egy videót, amiben leleplezi a reggeli viccét és elmondja, hogy csak egy április elsejei tréfáról volt szó.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.