Sarapova „arrogáns, büszke és hideg”

Így jellemezte Dominika Cibulková a doppingügybe keveredett világsztárt.

Lipiczky Ágnes
2016. 04. 07. 2:35
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nem mondhatni, hogy a világranglista 53. helyén álló szlovák Dominika Cibulková túlzottan a szívén viselné a meldoniummal megbukott Marija Sarapova ügyét, többekkel ellentétben nem is vette védelmébe a világsztárt.

„Megleptek a doppingüggyel kapcsolatos diplomatikus reakciók. Mindenkinek más véleménye van az ügyről. Én nem teszem közzé az álláspontomat, nem akarok az az ember lenni, aki megmondja a frankót, azt, amit gondolok. Én csak annyit mondok: nem sajnálom azért, ami történt vele és hogy kimarad a sorozatból. Nagyon kellemetlen ember. Arrogáns, büszke és hideg. Amikor az öltözőben mellette ülök, annyit se mond, hogy helló” – mondta Cibulková.


Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.