Benedek Tibor januártól Újpesten dolgozik

A férfi pólóválogatott év végéig hivatalban levő szövetségi kapitánya a klub szakmai igazgatója lesz.

MTI
2016. 11. 19. 13:02
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Büszkék vagyunk arra, hogy az Újpesttel BEK-et és Szuperkupát is nyerő, sokszoros bajnok visszatér a klubunkba. Jelenléte, szakmai irányítása garancia arra, hogy az UVSE még inkább meghatározó vízilabdaklubbá váljék, az egyesületünkben nevelkedő generációk számára így még több motivációt és perspektívát biztosíthassunk” – erősítette meg szombaton honlapján az UVSE a Benedek jövőjével kapcsolatos korábbi hírt.

A játékosként háromszoros olimpiai, továbbá világ- és Európa-bajnok Benedeknek december 31-ig szól a megbízatása a magyar férfiválogatottnál, ám ő a riói olimpián elért ötödik hely után jelezte, hogy szerződésének lejárta után nem pályázik a szövetségi kapitányi posztra. Benedek a nemzeti csapattal 2013-ban világbajnok lett, 2014-ben Európa-bajnoki ezüstöt, 2016-ban pedig Eb-bronzérmet nyert.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.