Egy hónap után elküldték klubjától a kapitányunkat

A mieinkkel az Eb-re csoportgyőztesként kijutó Sviteknek mindössze egy Euroliga-meccset és három bajnokit hagytak.

AA
2016. 11. 29. 17:50
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

November 4-én nevezték ki klubedzőnek a lengyel Polkowicéhez Stefan Sviteket, a magyar női kosárlabda-válogatott szlovák szövetségi kapitányát, de a Wbasket.hu információi alapján már el is küldték. A mieinkkel az Eb-re csoportgyőztesként kijutó Sviteknek mindössze egy Euroliga-meccset és három bajnokit hagytak a bizonyításra, ezeket elveszítette a csapat, így a klub közleménye szerint a következő meccsen már a másodedzője kezében lesz az irányítás.  

A Polkowice jelenleg csak a nyolcadik helyen áll hazája bajnokságában. Az Euroligában a Sopronnal együtt a B csoport tagja, de míg a magyar bajnokcsapatnak már van két győzelme egy vereség mellett, a Polkowicének háromból semmi a mérlege, így a hetedik helyen áll nyolc együttes közül. 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.