Kubatov: Kassaiban nincs elég emberi nagyság

Egerben járt a Ferencváros elnöke, ahol újra szóba került a Vasas–Fradi.

AA
2016. 11. 29. 16:45
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az egri Polgárok Házának négyéves születésnapi partiján járt nemrég Kubatov Gábor, a Ferencváros elnöke, és érdekes véleménynek adott hangot, amikor tortaszeletelés közben az Eger Hírek videósa az orra alá dugta a mikrofont. Miután a lenyúlt osztálypénzről, önmaga zord külsejéről és a Fideszről is kifejtette a véleményét a párt alelnöke, az utolsó kérdésre válaszolva még bírózott és Fradizott is egy kicsit. 

Kassai Viktor elhíresült meccse lett ugyanis az NB I-ben a Vasas–Ferencváros, amelyen többek között három tizenegyest ítélt meg a bajnoki címvédő FTC ellen, elküldte a kispadról Thomas Doll edzőt, kritikák özönét zúdítva magára. Íme egy újabb: 

Volt egy rossz meccse, ennyi. Nagy kár, hogy nincs benne annyi emberi nagyság, hogy beismerje a hibáit. Reméljük, hogy egyszer ez is megtörténik.

A sajátos légkörben elmondott Kubatov-nyilatkozat itt hallható: 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.