Másfél év kihagyás után visszatért Tiger Woods

A 40 éves amerikai sztár tavaly augusztus óta egyetlen versenyen sem indult különböző sérülések miatt.

MTI
2016. 11. 28. 11:11
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 40 éves amerikai sztár tavaly augusztus óta egyetlen versenyen sem indult különböző sérülések miatt, így jelenleg csupán 879. a világranglistán.

Az ESPN internetes oldalának beszámolója szerint Woods már szombaton megérkezett Nassauba, a hétvégén pedig már edzett is a 18 lyukas pályán, s vasárnap látható gond nélkül tréningezett két és fél órát.

A bahamai viadalon mindössze tizennyolc golfozó indul, az összdíjazás 3,5 millió dollár, a győztesnek 1 millió dollár üti markát, de, ami Woodsnak jelenlegi helyzetében talán a legfontosabb, világranglista-pontokat is osztanak. A 14-szeres Major-torna-győztes játékos formájáról nem lehet tudni, így nem meglepő, hogy egy Las Vegas-i fogadóiroda az ő sikerére fizeti a legtöbb pénzt.

A korábbi világelső amerikai sztár visszatérésével kapcsolatban a szakírók is óvatosan fogalmaznak, ugyanis szeptember elején bejelentette, hogy tervei szerint az októberi napai torna lehet az első versenye, ám kevéssel a viadal előtt lemondta a részvételt, amit nem megfelelő formájával indokolt.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.