Repülhet a Mercedestől Hamilton

Legalábbis az angol sajtó erről cikkez.

MNO
2016. 11. 28. 11:39
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hamilton a vasárnapi futamon az utolsó körökben az élen autózva lelassította a mezőnyt, hogy a többi versenyzőnek lehetősége legyen felzárkózni és megelőzni riválisát, Nico Rosberget. A német pilótának ugyanis a harmadik hely is elég lett volna a vb-címhez, végül másodikként ért célba. A Mercedes vezetői többször utasították rádión Hamiltont, hogy gyorsítson, ő azonban megtagadta ezt – írja az MTI.

„Az anarchia nem uralkodhat el egy csapaton belül, ahogy egy vállalatnál sem” – nyilatkozott Toto Wolff, aki ugyanakkor a következményekről nem beszélt.

A BBC idézi Hamilton nyilatkozatát, miszerint a brit pilóta úgy véli, nem versenyzett tisztességtelenül, és nem idézett elő veszélyes helyzetet. Csupán diktálta az iramot, hiszen ő vezetett.

Az MTI megjegyzi: az angol lapok közül több is arról cikkez, hogy a Mercedes-csapat megválik a brit pilótától. A The Telegraph szerint a háromszoros világbajnok Hamiltont eltilthatják, a Daily Express szerint ki is rúghatják. Hasonlóan vélekedik a Daily Mirror és a Daily Mail is.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.