Szucsánszki lehet, hogy nem szerepel többet nagy tornán

Az M4 Sport kézilabda-magazinjában beszélgettek a Ferencváros női kézilabdacsapatának kapitányával.

TK
2016. 11. 29. 8:48
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 29 éves Szucsánszki Zita ötödik Európa-bajnokságán vehetne részt, ha nem sérül meg. A vasárnap befejeződött Kárpát Kupán a magyar válogatott irányítója orrtörést szenvedett. A válogatott orvosai szerint némi remény még van arra, hogy „Zizi” játszhasson a kontinenstornán.

Az M4 Sport kézilabda-magazinnak adott interjúban elmondta: lehet, hogy ez lesz az utolsó világversenye. „Jövőre babát szeretnék, és nem biztos, hogy újra elérem a válogatott szintet. Nem lehet tudni, hogy addig mi történik” – mondta Szucsánszki Zita.

A kézilabda világában számos példa van arra, hogy egy játékos a szülés után visszatérjen a legmagasabb szintre. Elég csak Görbicz Anitára vagy Heidi Lökére gondolni.

A Ferencváros kézilabdázója a legemlékezetesebb Eb-jeként a 2012-es szerbiai tornát nevezte meg, ahol még Karl Erik Böhn irányításával szerzett bronzérmet a válogatott.

A teljes interjút az Üllői129.hu-n találtuk.

###HIRDETES2###

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.