Usain Boltnak nehezére esett megmutatni önmagát

Többek között a fürdőkádban és egyéb különleges testhelyzetekben is látható a róla készült dokumentumfilmben.

AA
2016. 11. 30. 8:10
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Többek között a fürdőkádban és egyéb különleges testhelyzetekben is látható Usain Bolt a róla szóló dokumentumfilmben, amelynek a bemutatójáról készült riportfilm az M4 Sport oldalán is látható. 

A kilencszeres olimpiai bajnok jamaicai sprinter a filmkészítésről így nyilatkozott: 

Nem volt könnyű feladat, sokan úgy gondolják, egyszerű átadni, milyen is vagy, de valójában nem az. Sok dolgot szerettem volna megmutatni az embereknek, leginkább talán a személyiségemet, ami egyébként hasonló ahhoz, amit a pályán is látnak. 

A 100 és a 200 méter világrekordere három egymást követő olimpián nyerte meg mindkét sprintszámot, továbbá a váltóval is nyert Pekingtől Rióig. Világcsúcsait viszont immár hét éve, a berlini vb-n futotta, közeledik hozzá a riválisok mezőnye, ezért tervei szerint a 2017-es londoni világbajnokság után visszavonul. 

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.