Bátorfi Zoltán lesz a női asztaliteniszezők kapitánya

Február 1-jétől Téglás Pétertől veszi át a válogatott irányítását.

MTI
2016. 12. 20. 21:05
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A szövetség (MOATSZ) keddi tájékoztatása szerint a jelenleg Indiában tartózkodó Bátorfi Zoltán reméli, hogy már „hivatalba lépése” előtt megkezdődhet a válogatottspecifikus feladatok átvétele Téglás Pétertől. Nagyon fontosnak tartja, hogy kellő tapasztalatot gyűjtsön.

„A döntést leginkább Zoli szakmai koncepciója miatt hozta meg az elnökség, bízunk benne és abban a hosszabb távú építkezésben, amely konkrét célokhoz vezet” – mondta Nátrán Roland MOATSZ-elnök az új kapitány kiválasztásának hátteréről.

A váltásra azért volt szükség, mert Téglás Péter jövőre Luxemburgban folytatja edzői pályafutását. A távozó szakembert 2005-ben nevezték ki a női válogatott élére, és a Svédország elleni január 24-i hazai csapat Európa-bajnoki selejtezőn irányítja utoljára a magyarokat.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.