Győrben megtalálták Heidi Löke utódját

Siófokról érkezik az új beálló.

MNO
2016. 12. 05. 17:31
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Elghaoui Asma, a Siófok KC-tól érkező beálló lesz a szülés előtt álló Heidi Löke utódja a Győri Audi ETO KC-nál, a tunéziai-magyar játékos másfél évre írt alá a Rába-parti együtteshez – jelentette be a győriek honlapja.

„Először is szeretném megköszönni a Siófok KC pozitív hozzáállását az átigazoláshoz, örömteli, hogy lehetővé tette a transzfert. Ezzel elsősorban a Győri Audi ETO KC nemzetközi esélyeit, valamint a magyar női kézilabdázás érdekeit is szem előtt tartották. Elghaoui Asma fiatal, agilis játékos, aki reményeink szerint jól illeszkedik majd a Győri Audi ETO KC játékrendszerébe. Bemutatkozására még idén sor kerül, hiszen az Érd elleni meccsen már pályára is léphet” – nyilatkozta Bartha Csaba, a Győri Audi ETO KC elnöke.

Elghaoui fantasztikus lehetőségnek tartja, hogy a világ egyik legjobb csapatához igazolt. „Nagy öröm és megtiszteltetés lesz Győrben szerepelni. Szeretnék mindent megtenni, hogy a csapat sikeres legyen. Várom már, hogy bizonyíthassak, óriási motiváció van bennem” – mondta a huszonöt éves játékos, aki korábban szerepelt a francia Nimes-ben és az orosz Dinamo Volgogradban is, utóbbi gárdával pályára lépett Budapesten a 2014–15-ös szezonban, a Bajnokok Ligája négyes döntőjében is.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.