Ingyenokostévék landoltak a MOB elnökségénél

Meglepte magát a magyar élsport vezetősége, az áldozatkész munkát köszönték meg önmaguknak.

MNO
2016. 12. 16. 18:15
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az egyik szponzortól kapott okostelevíziókat egymás között osztotta szét a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) vezetősége – írja a Hvg.hu. A portál szerint a MOB elnökségi és felügyelőbizottsági tagjainak is jutott a jutalomból. 

Volt, aki a Hvg.hu kérdésére azonnal rászorulóknak ajánlotta fel a tévét, Deutsch Tamás azt mondta, az étteremben uralkodó „zsivajtól” nem is hallotta, mit kap. Más az állította, csak „műszaki tesztelésre” kapták az okostévét.

A szervezet közleménye szerint az áldozatkész munkát köszönték meg azzal, hogy tartós használatba adták a televíziókat. A televíziókat felajánló Samsung állítása szerint nem tudott a készülékek ilyetén felhasználásáról.

A MOB-bal kapcsolatos pénteki hír az is, hogy Deutsch Tamás, a Fidesz EP-képviselője lemondott elnökségi tagságáról. Erről bővebben itt írtunk.

Íme, a Hír TV összefoglalója a témában:

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.