Nem ment jól a játék a nagy visszatérőnek

Hullámzó teljesítményt nyújtott a Bahama-szigeteken rendezett Hero World Challenge golftornán.

MTI
2016. 12. 05. 9:10
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 40 éves korábbi világelső 2015 augusztusában játszott legutóbb, majd krónikus hátfájdalmai miatt több műtéten esett át és hosszú rehabilitációra szorult. A visszatérésére már októberben volt esély, ám csak mostanra került olyan állapotba, hogy vállalta az indulást.

A meghívásos, 18 versenyzőt felvonultató, 3,5 millió dollár összdíjazású viadalon Woods olykor fantasztikusan, nem egyszer viszont nagyon gyengén golfozott. A mezőnyben neki volt a legtöbb birdieje (az alapütésszámnál eggyel kevesebb ütés – 24), viszont a négy nap során hat olyan szakasz is akadt, melyet az alapütésszámnál kettővel több kísérletből teljesített.

Woods végül a 15. helyen zárt, 14 ütéssel elmaradva a győztes Macujama Hidekitől. A japán játékos sikeréért egymillió dollárt kapott.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.