Nikolicsnak a kínaiak többet fizettek volna

Öt másik ajánlat is gyorsan befutott, de már késő volt; a menedzsere azt mondja, Chicago jobb döntés.

AA
2016. 12. 21. 9:10
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Néhány hete Nikolics Nemanja immár nyíltan hangoztatta, hogy el akar jönni Varsóból, a Legiától, ahol annak ellenére kevesebb szerepet kapott, hogy szinte mindig meghálálta a bizalmat, sok gólt lőtt, fontos gólokat, kivívta a szakma és a szurkolók megbecsülését is. Ősszel játszhatott a Bajnokok Ligájában, gólt is lőtt a Dortmundnak, néhány napja viszont könnyek között, mesterhármassal búcsúzott Varsótól, majd hivatalossá vált, hogy Chicagóban folytatja pályafutását. 

Menedzsere, Filipovics Vladan a Nemzeti Sportnak elmondta, az óceán túloldalán új, de továbbra is eredményes korszak várhat rá. Éppen ezért – és a korrektség kedvéért – nem lett volna helyes, ha az utolsó két napban másik csapatot választhatnak. A menedzser szerint ugyanis választhattak volna, hiszen

Kínából három ajánlat is befutott, egy az Emírségekből jött, egy pedig Angliából.

A kínai ajánlatok anyagilag jobbak voltak, mint az amerikaiaké, de nem csak ezt vették figyelembe.  

Filipovics szerint már nyáron több ajánlata volt Nikolicsnak, de „úgy alakult”, hogy maradt Varsóban. A Legiával bajnoki címet és kupát nyert, vezeti a lengyel góllövőlistát.  

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.