Storcz Botond teljesnek érzi az elmúlt nyolc évet

„Valamilyen szinten biztosan a sportágban maradok” – jelentette ki.

MTI
2016. 12. 16. 11:05
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az edző az M4 Sport pénteki Sportreggeli című műsorában elmondta: összességében rosszul esett neki, hogy a magyar szövetség (MKKSZ) pályázat útján választja ki a válogatott szakmai vezetőjét.

„Ha nincs pályázat, úgy gondolom, az egyfajta bizalom vagy megerősítés lett volna az irányomba. Arra, hogy valamiféle anyagot készítsek, egyáltalán nem éreztem magamban motivációt” – nyilatkozta.

Storcz elárulta, hogy ő is jelen volt a jelöltek meghallgatásán. „Annak a pályázata biztosan ott lesz az elsők között, akivel együtt dolgoztam utánpótlás-kapitányként” – utalt Hüttner Csabára.

„Nyilvánvalóan meg fog változni valamennyire az életem, de a kajak-kenu továbbra is része lesz a hétköznapjaimnak. Valamilyen szinten biztosan a sportágban maradok” – mondta a szakember, aki nyolc évvel ezelőtt, harminchárom esztendősen került a válogatott élére.

Storcz Botondnak az előző négy évet tekintve a férfiszakágak riói olimpiai szereplése miatt van hiányérzete, az elmúlt nyolc évet viszont teljesnek és pozitívnak nevezte, és elégedett vele.

A hétfőn lejárt határidőig Hüttner Csaba, Simon Miklós, Szabó Attila és Vaskuti István adta be jelentkezését a szövetségi kapitányi posztra, az utánpótlás-kapitányi munkára a tisztséget eddig betöltő Hüttner Csaba, illetve Szabó András kandidál. Az MKKSZ jövő hétfőn dönt a személyi kérdésekben.

A szakmai igazgatói tisztségre kilencen – Doma Gergő, ifjabb Foltán László, Kubina Ádám, Parti Zoltán, Rajna András, Szabó András, Szabó Attila, Szekszárdi Ferenc és Vaskuti István – jelentkeztek.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.