Tizenhárman a szövetségi kapitányi posztért

A pályázók között van itthon, külföldön élő magyar és külföldi szakember is, döntés jövő csütörtökön.

R.B.
2016. 12. 09. 15:03
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Tizenhárman pályáztak a magyar férfivízilabda-válogatott szövetségi kapitányi posztjára, a jelentkezési határidő péntek délben járt le.

A pályázók között van itthon élő magyar, külföldön élő magyar és külföldi szakember is, a szövetség (MVLSZ) azonban – tekintettel arra, hogy a hétvégén több klubcsapat is nemzetközi kupamérkőzést játszik – csak a jövő héten hozza nyilvánosságra a neveket.

A Vlv.hu szakportál ugyanakkor megtudta: Cseh Sándor (Szolnok), Dabrowski Norbert (Eger), Märcz Tamás (BVSC), Szécsi Zoltán (Kaposvár), Vad Lajos (Honvéd) és Vincze Balázs (OSC-Újbuda) jelentkezett, továbbá a Kolumbiában dolgozó Gyöngyösi András és az Egyiptomban tevékenykedő Lukács Dénes is benyújtotta pályázatát.

Az MVLSZ elnöksége pedig csütörtökön dönt az új kapitány személyéről, akinek a megbízatása 2017. január 1-jétől 2020. december 31-éig szól majd.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.