Tizenhárom férfi közül kell kapitányt választani

Nyilvánosságra került azon pólóedzők neve, akik közül egy a válogatott élén folytatja januártól.

2016. 12. 13. 8:05
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Magyar Vízilabda Szövetség nyilvánosságra hozta a Benedek Tibor távozásával megüresedő férfiválogatott-kispad megpályázóinak listáját. Egész idáig a nemzetközi kupákban is részt vevő csapatok, edzők érdekében nem tették ezt. Lássuk a neveket a Waterpolo.hu közlése alapján, és egy-két szó a jelöltekről:

Az MVLSZ elnöksége legutóbbi ülésén felhatalmazta Kemény Dénes elnököt, hogy vegye fel a kapcsolatot a pályázókkal, az egyeztetésekről pedig beszámol majd a testület tagjainak, akik a pályázati anyagokat is megkapják.

Az elnökség december 15-én csütörtökön ül össze, az elnökségi ülés első napirendi pontja a kapitánykérdés, amelyben várhatóan titkos szavazással dönt majd a testület. A győztes nyárig mellékállásban, utána az olimpiai ciklus 2020-as befejeződéséig főállásban tölti be a tisztséget. Benedek Tibor szerződése hivatalosan az év végén jár le.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.