Nincs változás, Carlos Pastor marad a Szeged edzője

A Mol–Pick Szeged férfi-kézilabdacsapatának tulajdonosa, Csányi Sándor megerősítette pozíciójában a trénert.

MN
2017. 12. 20. 12:33
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Romokban hever az építkezés a kézilabda fellegvárában Szegeden, a keretet egyszer már lecserélték. Így talán joggal lehetett gondolni, távozik a csapat vezetőedzője, Juan Carlos Pastor.

A Mol–Pick Szeged férfi-kézilabdacsapatának vezetése és szakmai stábja azonban szerdán Csányi Sándornál járt egyeztetésen, amelyen a tulajdonos megerősítette pozíciójában a trénert. Ahogy azt a klub honlapján megjelenő közleményben olvasni: „a klubtulajdonos bízik abban, hogy a csapat azt az arcát mutatja majd, amelyet tavasszal láthattak a szurkolók”. 

Annyi még kiderült, hogy Denis Bunticcsal közös megegyezéssel szerződést bontott a klub, de egyelőre nincs szó a pótlásáról, ezen a poszton a két magyar válogatott jobbátlövő, Balogh Zsolt és Fekete Bálint szerepel.

###HIRDETES###

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.