Következő mérkőzések
Románia
18:002024. július 02.
Hollandia
Ausztria
21:002024. július 02.
Törökország

Federer Fucsovicsról: Nagyszerű, kedves ember

Elismerően nyilatkozott a magyar játékosról a svájci teniszező. A nyáron három napot együtt edzettek.

MN
2018. 01. 20. 13:48
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Miután a svájci a Richard Gasquet elleni szombati meccsen továbbjutott, elismerően nyilatkozott Fucsovics Mártonról, aki már korábban beteniszezte magát a legjobb 16 közé az Australian Openen.

Federer örült, hogy is ilyen messzire jutott a tornán. Úgy vélte, jó, hogy a hátrébb rangsorolt játékosoknak is meghozza az eredményt a sok munka. Azt is hozzátette, tudja, hogy Fucsovics milyen jó az alapvonalról – írja az Index.

Federer elmondta, hogy ismeri a magyar játékost, Fucsovics tavaly átment hozzá edzeni Svájcba néhány napra: „Nagyszerű, kedves ember.”

Korábban megírtuk, hogy történelmi sikert ért el Fucsovics Márton. A magyar teniszező három sima szettben legyőzte az argentin Nicolás Kickert az ausztrál nyílt teniszbajnokság nyolcaddöntőjében, ahol a 19-szeres Grand Slam-bajnok Roger Federerrel találkozik hétfőn, miután a svájci legyőzte a francia Richard Gasquet-t.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.