Következő mérkőzések
Albánia
21:002024. június 24.
Spanyolország
Horvátország
21:002024. június 24.
Olaszország

A montreali vb után dönti el Knoch Viktor, hogy folytatja-e

A gyorskorcsolya fizikálisan és mentálisan is embert próbáló, ezért átgondolja, mikor hagyja abba.

MN
2018. 02. 27. 6:30
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Knoch Viktor megvárja a montreali világbajnokságot, utána dönt, hogy folytatja-e a versenyzést. Az olimpiai bajnok gyorskorcsolyázó a Magyar Időknek nyilatkozva azt is közölte: egyelőre csak a világbajnokságig néz előre.

A cikk ismerteti, hogy a Liu Shaolin Sándor, Liu Shaoang, Knoch Viktor összetételű váltó bő hét múlva utazik a rövid pályás gyorskorcsolyázók montreali világbajnokságára.

Knoch Viktor közölte, a világbajnokság után leül a feleségével és megbeszélik, „hogyan legyen tovább. A következő olimpiáig négyszer háromszázhatvanöt nap van, amit végig kell edzeni, és a mi sportágunk fizikálisan és mentálisan is embert próbáló. Egy még oly hatalmas siker után is, mint az olimpiai bajnoki arany, nem szabad kidobni a józan észt, a gondolkodást, és felelőtlenül kijelenteni, hogy megyek tovább. Annál azért idősebb vagyok, és intelligensebbnek tartom magam, hogy ilyet tegyek. Az biztos, hogy nálunk a huszonhét-huszonkilenc év a vízválasztó, amikor az emberek vagy azt mondják, hogy elég volt, vagy vállalnak még négy évet. A kanadai Hamelin most hagyja abba, harminchárom évesen” – mondta.

Mint mondta, a vb-t szeretnék lendületből letudni, céljuk pedig ugyanaz, mint minden versenyen, a győzelem.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.