Következő mérkőzések
Grúzia
15:002024. június 22.
Cseh Köztársaság
Törökország
18:002024. június 22.
Portugália

Babosék párosa negyeddöntős a dohai tenisztornán

A magyar teniszező Kristina Mladenoviccsal az oldalán győzte le az orosz párost.

MTI
2018. 02. 15. 13:43
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

és a francia Kristina Mladenovic párosban bejutott a 3,2 millió dollár (807 millió forint) összdíjazású keménypályás dohai női tenisztorna negyeddöntőjébe, miután csütörtökön szuper tie-breakben nyert. A negyedik helyen kiemelt magyar, francia kettős egy orosz páros ellen győzött a nyolcaddöntőben. Az első szettet rövidítésben elveszítették ugyan Babosék, ám a folytatásban egyenlítettek, majd az 1 óra 36 perces összecsapás szuper tie-breakjében ellenfelük fölé kerekedtek.

Babos és Mladenovic januárban megnyerte az év első Grand Slam-tornáját, az Australian Open óta eltelt másfél hónapban azonban a páros nem játszott együtt. A dohai torna első fordulójában párosuk erőnyerő volt.

Eredmény, páros, nyolcaddöntő:

Babos Tímea, Kristina Mladenovic (magyar, francia, 4.)-Veronika Kudermetova, Alla Kudrjavceva (oroszok) 6:7 (1-7), 6:4, 10-8

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.