Következő mérkőzések
Grúzia
15:002024. június 22.
Cseh Köztársaság
Törökország
18:002024. június 22.
Portugália

Cáfolták a Hosszú Katinka új edzőjéről szóló pletykát

Mégsem fogja Katinkát edzeni vetélytársa trénere.

MN
2018. 02. 15. 15:32
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nem lesz Fred Vergnoux új edzője – derítette ki a Magyar Idők. A kormánypárti lap Rodrigo Gil-Sabiót, a spanyol úszószövetség sajtófőnökét kérdezte meg.

A Bors azt írta, hogy a nagy vetélytárs francia trénere átigazolhat Hosszú Katinkához. Fred Vergnoux jelenleg a magyar úszóbajnok fő riválisának, Mireia Belmonte spanyol úszónak az edzője.

Amikor a Magyar Idők Gil-Sabiót felhívta, és szembesítette a hírrel, állítólag a hasát fogta a nevetéstől, és visszakérdezett: „Mi ez, talán újévi tréfa?”

Csütörtök reggel került nyilvánosságra, hogy Hosszú Katinka hivatalosan is elválik férjétől és egyben eddigi edzőjétől, Shane Tusuptól.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.