Élő közvetítés
Ukrajna
ÉLŐ
Belgium
Szlovákia
ÉLŐ
Románia

Fucsovics Márton sérülés miatt lemondta a jövő heti marseille-i tenisztornát

A 26 éves teniszező fejben már a február 26-án kezdődő dubaji tornára készül.

MN
2018. 02. 15. 11:01
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

csütörtökön írta meg Facebook-oldalán: „A múlt szombati budapesti challenger-torna elődöntőjében elszenvedett sérülésem komolyabbnak bizonyult”. Mint részletezte, az MRI-vizsgálat részleges combizomszakadást állapított meg. A világranglista 62. helyezettje több kezelést is kap naponta, amelyet egy fényképpel illusztrált.

Így a 26 éves teniszező fejben már a február 26-án kezdődő dubaji tornára készül, majd reményei szerint amerikai ATP 1000-es versenyeken indul márciusban. „Motivált vagyok, és egy ilyen kis sérülés nem vethet vissza!” – fogadkozott bejegyzésében.

A magyar játékos az év első Grand Slam-tornáján, az Australian Openen a nyolcaddöntőig jutott, és a 20. GS-trófeáját begyűjtő svájci Roger Federertől kapott ki. Fucsovics azt követően a Belgium elleni, vesztes Davis Kupa-találkozón játszott: a magyar válogatott tagjaként egyesben két vereséget szenvedett, párosban viszont – Balázs Attilával az oldalán – győzött. A teniszező legutóbb a budapesti challenger-tornán szerepelt, az elődöntőben a spanyol Nicola Kuhntől kapott ki.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.