Következő mérkőzések
Albánia
21:002024. június 24.
Spanyolország
Horvátország
21:002024. június 24.
Olaszország

Hosszú és Michelisz a legbefolyásosabb sportolóink

Liu Shaolin Sándor már az olimpiai arany megszerzése előtt a huszonötös listán volt.

MN
2018. 02. 28. 9:42
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Forbes magyar kiadása negyedszer állította össze a legértékesebb magyar sportolók listáját. A lista nem változott alapjaiban, de hosszú ideje először többen is megközelítették az élen tanyázó Hosszú Katinkát. A lap szerint a sportolók sokkal jobban is ügyelhetnének a személyes márkájukra.

A 2018-as élbolyban a Vaslady mögött az autóversenyző majd a teniszezők jönnek, és Az ötödik vívó. A huszonötös listára annak ellenére felkerült Liu Shaolin Sándor is, hogy az összesítést az olimpiai bajnoki cím megszerzése előtt készítették.

A Forbes cikkének szerzője megjegyzi, a hirdetők még komolyabb befolyásoló szerepet, médiamegjelenést várnának a legelőkelőbb helyen jegyzett sportolóktól. Ennek azonban gátja a taorendszer, mely kifejezetten elvonja a forrásokat a sportmarketingből és a szponzorációból.

 

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.