Élő közvetítés
Ukrajna
ÉLŐ
Belgium
Szlovákia
ÉLŐ
Románia

Hosszú Katinka francia sztáredzőre cseréli Tusupot?

Vergnoux hasonló utat járt be Belmontéval, mint Tusup Katinkával.

MN
2018. 02. 14. 7:15
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az úszósport egyik legkiválóbb trénerével, a francia Fred Vergnoux-vel, az olimpiai bajnok Mireia Belmonte edzőjével készülhet a jövőben – írja a Bors.

Mint a bulvárlap megjegyzi, Vergnoux hasonló utat járt be Belmontéval, mint Tusup Katinkával. Mindkét esetben egy mélyen lévő sportolót emelt fel edzője. Jelen esetben a helyzet a következő: a francia szakember szeretne hazatérni Spanyolországból, de Belmonte nem hajlandó el­hagyni a hazáját, kapcsolatuk a szakítás szélén áll – ezt használhatja ki Katinka – jegyzi meg a Bors.

A lapnak Törös Károly, aki Dél-Afrikában ismerte meg Vergnoux-t, arról beszélt, hogy el tudja képzelni, hogy Freddel hasonlóan sikeres lenne Katinka, mint Shane-nel. „Nem egyszerű eset a francia, hihetetlen kemény szakember. Ha jönnek a sikerek, akkor nagyon szeretik a tanítványok, ha nem, akkor viszont gyűlölik, Shane-hez hasonlóan szélsőséges típus” – tette hozzá.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.