Következő mérkőzések
Cseh Köztársaság
21:002024. június 26.
Törökország
Grúzia
21:002024. június 26.
Portugália

Miklós Edit ismét maximálisan terhelheti sérült térdét

A versenyző fél évig még biztosan nem csatolja fel a lécet.

MTI
2018. 02. 13. 17:56
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Miklós Edit alpesi síző egy hónappal a műtétje után ismét maximálisan terhelheti sérült térdét.

„A tavalyihoz képest sokkal egyszerűbb, gyorsabb lesz a rehabilitáció, a mindennapi gyógytornával kombinálva már erősítek is” – nyilatkozta a Digi Sport keddi, Sport24 című műsorában Miklós Edit.

A lesiklásban olimpiai hetedik helyezett sportoló hozzátette, már 90 foknál jobban is behajlíthatja és maximálisan terhelheti a lábát. A rehabilitáció a vártnál hamarabb véget ér, és egészséges lesz, de mindenképpen kivárja a tervezett hat hónapot, addig biztosan nem áll ismét lécre – mondta.

Miklós Edit azért nem indul a phjongcshangi téli olimpián, mert január 13-án a jobb térdében súlyosan megsérült a keresztszalag, egy belső szalag és a porc, amikor a világkupa-sorozat ausztriai állomásán a szuperóriás-műlesiklásban bukott.

Szinte napra pontosan egy évvel korábban, tavaly januárban is megsérült, akkor az ausztriai altenmarkt-zauchenseei edzésén bukott, mindkét térdét meg kellett műteni, és csak decemberben térhetett vissza.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.