Következő mérkőzések
Albánia
21:002024. június 24.
Spanyolország
Horvátország
21:002024. június 24.
Olaszország

Négy magyar érem született a rangos kijevi birkózóversenyen

Ezüstéremmel a legjobban a tavaly hónapokig sérült Dénes Mercédesz szerepelt.

MTI
2018. 02. 26. 8:21
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy ezüst- és három bronzérmet nyertek a magyar versenyzők a Kijevben rendezett, rangos birkózóviadalon. A mindhárom szakág számára kiírt, közel 500 versenyzőt felvonultató tornán négy női és hét szabadfogású sportoló képviselte a magyar színeket.

A szövetség tájékoztatása szerint a legjobban a tavaly hónapokig sérült Dénes Mercédesz szerepelt. Az 53 kilogrammos érdi birkózó két francia és egy ukrán rivális fölényes legyőzésével bejutott a fináléba, melyben szoros csatában, 2-0-ra kapott ki az amerikai Sarah Hildebrandttól.

A magyar küldöttségből bronzérmet szerzett az Európa-bajnoki második Németh Zsanett (76 kg), továbbá a szabadfogású Molnár József (61 kg) és Asarin Roman (65 kg).

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.