Következő mérkőzések
Svájc
18:002024. június 29.
Olaszország
Németország
21:002024. június 29.
Dánia

Rubens Barrichello rejtélyes betegsége

Múlt szombaton lett rosszul, csütörtökön közölték.

2018. 02. 02. 6:37
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

322 nagydíjon szerepelt és 11 győzelmet aratott Rubens Barrichello egykori Forma–1-pilóta, akiről rossz hír látott napvilágot: szombaton kórházba került, de csak csütörtökön lett hivatalos, miután a sportoló – mint a 24.hu kiszúrta – Instagram-oldalán üzent.

Egyelőre annyi biztos, hogy vénás problémái vannak, s neves orvosok dolgoznak azon, hogy kiderüljön, mi okozza – a múlt szombaton lett rosszul otthonában, egyből orvost hívtak hozzá, és kórházba vitték.

Barrichello 2011-ben versenyzett utoljára a Forma–1-ben, majd egy esztendőt az Indy Car-bajnokságban töltött. Az utóbbi öt évben sem hagyott fel az autósporttal, a brazil Stock Car-bajnokságban nyomta a pedálokat.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.