Következő mérkőzések
Albánia
21:002024. június 24.
Spanyolország
Horvátország
21:002024. június 24.
Olaszország

Újabb amerikai indulna magyar színekben az olimpián

Conan O’Brien annyit kér, mondják meg neki, melyik versenyszámban induljon, s már kezdi is az edzéseket.

Gabay Balázs
2018. 02. 28. 7:08
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Late Night with Conan O’Brien című műsor révén ismertséget szerző tengerentúli komikus, producer, műsorvezető, Conan O’Brian Twitteren jelezte, szívesen képviselné hazánkat a 2022-es pekingi téli játékokon. Bejegyzését a 444 szúrta ki. A tévés azt írta: „Képviselni tudom Magyarországot a pekingi olimpián. Mondják meg, melyik sportágban induljak, és már kezdem is az edzéseket.”

A neves tévés személyiség minden bizonnyal Swaney Elisabeth mutatványán buzdult fel annyira. Miképp mi is írtunk róla, az amerikai származású, magyar felmenőkkel rendelkező hölgy mindenki elképedésére egyetlen komoly trükk nélkül tudta le Phjongcshangban a síakrobatika félcső számát, s így a mezőny utolsó helyén végzett.

A hazai újságíróktól elkezdve Gyarmati Panka hódeszkásunkon át szinte mindenki a fejét követelte. A síszövetség azt közölte, ezek után felülvizsgálják az eddigi gyakorlatukat, s azoknak a versenyzőknek is alaposabban megnézik a tudását, akik gond nélkül kijutottak az olimpiára.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.